Kalender van Union Lasne-Ohain

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Union Lasne-Ohain.

Wanneer speelt Union Lasne-Ohain?

De eerstvolgende wedstrijd die Union Lasne-Ohain speelt is die thuis tegen NSeth Berchem in de Provinciaal Waals-Brabant competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2023-12-03 om 15:00.

Kalender Union Lasne-Ohain Provinciaal Waals-Brabant 2023-2024

Union Lasne-Ohain staat op dit moment met 20 punten op plaats 6 in de stand van het Provinciaal Waals-Brabant klassement en moeten nog 30 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Union Lasne-Ohain in de Provinciaal Waals-Brabant.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Union Lasne-Ohain toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Union Lasne-Ohain via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Union Lasne-Ohain. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook