K Ternesse VV K Ternesse VV
-

Wiki

K Ternesse VV is een voetbalclub uit België. K Ternesse VV speelt voornamelijk in haar thuisstadion Sportcentrum Scheersel Brieleke in Wommelgem. We houden de voetbaluitslagen van deze club al bij sinds 2019-07-28.

Uitslagen

Kalender wedstrijden

De 6 eerstkomende matchen van K Ternesse VV. Om het volledige wedstrijdprogramma voor K Ternesse VV te zien klik je op de groene knop onder dit overzicht.

Meer over K Ternesse VV

Ternesse VV, voluit Koninklijke Ternesse Voetbalvereniging Wommelgem, is een club uit Wommelgem die in de Antwerpse reeksen speelt onder stamnummer 1085.

De club uit Wommelgem speelt de afgelopen decennia vooral in de eerste provinciale. Ternesse werd meest recent kampioen in de 1ste provinciale van Antwerpen in 2017. In dat jaar wonnen ze trouwens ook de beker van Antwerpen. Verder konden ze in 2013 ook al eens kampioen worden in de hoogste provinciale reeks en in 2003 wonnen ze ook al eens de beker van Antwerpen.

Een van de bekendste spelers die voortvloeide uit deze club is ongetwijfeld ex-Rode Duivel Bob Peeters. In totaal speelde deze aanvaller van Terensse 13 keer voor de nationale ploeg van België.

Factsheet

Land

België

Stadion

Sportcentrum Scheersel Brieleke

Transfers

Transfers K Ternesse VV

Kalender

Kalender K Ternesse VV

Discord

/live name:ternesse
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook