Kalender van Ster-Francorchamps

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Ster-Francorchamps.

Wanneer speelt Ster-Francorchamps?

De eerstvolgende wedstrijd die Ster-Francorchamps speelt is die thuis tegen Hannut in de Provinciaal Luik competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal Luik 2022-2023

Ster-Francorchamps staat op dit moment met 16 punten op plaats 4 in de stand van het Provinciaal Luik klassement en moeten nog 23 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Ster-Francorchamps in de Provinciaal Luik.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Ster-Francorchamps toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Ster-Francorchamps via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Ster-Francorchamps. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook