Kalender van Rhodienne-De Hoek

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Rhodienne-De Hoek.

Wanneer speelt Rhodienne-De Hoek?

De eerstvolgende wedstrijd die Rhodienne-De Hoek speelt is die thuis tegen Melsbroek in de Provinciaal Vlaams-Brabant competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal Vlaams-Brabant 2022-2023

Rhodienne-De Hoek staat op dit moment met 3 punten op plaats 14 in de stand van het Provinciaal Vlaams-Brabant klassement en moeten nog 26 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Rhodienne-De Hoek in de Provinciaal Vlaams-Brabant.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Rhodienne-De Hoek toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Rhodienne-De Hoek via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Rhodienne-De Hoek. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook