Kalender van Oostnieuwkerke

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Oostnieuwkerke.

Wanneer speelt Oostnieuwkerke?

De eerstvolgende wedstrijd die Oostnieuwkerke speelt is die thuis tegen Jabbeke in de Provinciaal West-Vlaanderen competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal West-Vlaanderen 2022-2023

Oostnieuwkerke staat op dit moment met 5 punten op plaats 12 in de stand van het Provinciaal West-Vlaanderen klassement en moeten nog 26 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Oostnieuwkerke in de Provinciaal West-Vlaanderen.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Oostnieuwkerke toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Oostnieuwkerke via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Oostnieuwkerke. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook