Kalender van Liedekerke

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Liedekerke.

Wanneer speelt Liedekerke?

De eerstvolgende wedstrijd die Liedekerke speelt is die thuis tegen Eppegem in de Provinciaal Vlaams-Brabant competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2023-12-03 om 14:30.

Kalender Liedekerke Provinciaal Vlaams-Brabant 2023-2024

Liedekerke staat op dit moment met 17 punten op plaats 10 in de stand van het Provinciaal Vlaams-Brabant klassement en moeten nog 30 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Liedekerke in de Provinciaal Vlaams-Brabant.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Liedekerke toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Liedekerke via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Liedekerke. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook