Kalender van Etterbeek

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Etterbeek.

Wanneer speelt Etterbeek?

De eerstvolgende wedstrijd die Etterbeek speelt is die thuis tegen Saint-Michel in de Provinciaal Waals-Brabant competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal Waals-Brabant 2022-2023

Etterbeek staat op dit moment met 7 punten op plaats 12 in de stand van het Provinciaal Waals-Brabant klassement en moeten nog 24 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Etterbeek in de Provinciaal Waals-Brabant.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Etterbeek toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Etterbeek via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Etterbeek. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook