Kalender van Diksmuide

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Diksmuide.

Wanneer speelt Diksmuide?

De eerstvolgende wedstrijd die Diksmuide speelt is die thuis tegen RC Lauwe in de Provinciaal West-Vlaanderen competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat 's avonds door op 2022-10-01 om 19:00.

Kalender Provinciaal West-Vlaanderen 2022-2023

Diksmuide staat op dit moment met 8 punten op plaats 6 in de stand van het Provinciaal West-Vlaanderen klassement en moeten nog 26 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Diksmuide in de Provinciaal West-Vlaanderen.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Diksmuide toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Diksmuide via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Diksmuide. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook