Kalender van Deportes Copiapo

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Deportes Copiapo.

Wanneer speelt Deportes Copiapo?

De eerstvolgende wedstrijd die Deportes Copiapo speelt is die thuis tegen Colo Colo in de Primera División de Chile competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat 's avonds door op 2023-01-22 om 22:30.

Kalender Deportes Copiapo Primera División de Chile 2023-2024

Deportes Copiapo staat op dit moment met 0 punten op plaats 16 in de stand van het Primera División de Chile klassement en moeten nog 30 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Deportes Copiapo in de Primera División de Chile.
2023-01-30 Maandag 00:30
Pandoering 🥵
A. Italiano
-
A. Italiano
3
Deportes Copiapo
-
Deportes Copiapo
0
Goals A. Italiano:
38' Fabián Andrés Torres Cuello, 74' Gonzalo Alejandro Ríos, 99'
Goals Deportes Copiapo:
-

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Deportes Copiapo toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Deportes Copiapo via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Deportes Copiapo. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook