Kalender van K Berg en Dal VV

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van K Berg en Dal VV.

Wanneer speelt K Berg en Dal VV?

De eerstvolgende wedstrijd die K Berg en Dal VV speelt is die thuis tegen Vosselaar in de Provinciaal Antwerpen competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal Antwerpen 2022-2023

K Berg en Dal VV staat op dit moment met 10 punten op plaats 1 in de stand van het Provinciaal Antwerpen klassement en moeten nog 26 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van K Berg en Dal VV in de Provinciaal Antwerpen.

gespeelde wedstrijden ?

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van K Berg en Dal VV toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van K Berg en Dal VV via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van K Berg en Dal VV. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook