Kalender van Al Hilal Omdurman

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Al Hilal Omdurman.

Wanneer speelt Al Hilal Omdurman?

De eerstvolgende wedstrijd die Al Hilal Omdurman speelt is die uit tegen Rayon Sports in het CAF Champions League toernooi.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2019-08-11 om 15:00.

Kalender Al Hilal Omdurman CAF Champions League 2022-2023

Al Hilal Omdurman staat op dit moment met 4 punten op plaats 3 in de stand van het CAF Champions League klassement en moeten nog 2 wedstrijden afwerken in de beker. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Al Hilal Omdurman in de CAF Champions League.
2022-09-11 Zondag 15:00
Verloren 😞
Kedus Giorgis
-
Kedus Giorgis
2
Al Hilal Omdurman
-
Al Hilal Omdurman
1
Goals Kedus Giorgis:
8' , 30'
Goals Al Hilal Omdurman:
81'

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Al Hilal Omdurman toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Al Hilal Omdurman via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Al Hilal Omdurman. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook