Vitali Lisakovich (in)
Maksim Skavysh (uit)
90'

5'
Bij Gareth Frank Bale geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 0-1 is de score.
29'
Bij Vitali Lisakovich geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
30'
Doelpunt door Pavel Sedko in minuut 30. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Vitali Lisakovich was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-1.
69'
Bij Gareth Frank Bale geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
93'
Doelpunt door Gareth Frank Bale in minuut 93. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Daniel James was dit niet mogelijk geweest. 2-3 is de score. Een hattrick voor Gareth Frank Bale.