Uitslag

Vorige confrontaties

Verslag

12'
Bij Giorgi Gvelesiani geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 0-1.
40'
Niemand shot graag een goal in eigen doel. Ook Danial Esmaeilifar niet. Maar goed ... hiermee wordt het 1-1
57'
Doelpunt door Isa Alekasir in minuut 57. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Morteza Pouraliganji was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-2.
74'
Doelpunt door Farshad Ahmadzadeh Borouki in minuut 74. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
94'
Vahid Amiri voert een mooie assist uit. Doelpunt door Siamak Nemati. 2-3 is de score.
100'
Bij Giorgi Gvelesiani geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.