R. Michael (in)
Solomon Asante Wiafe (uit)
96'

11'
Solomon Asante Wiafe voert een mooie assist uit. Doelpunt door Neveal Hackshaw. Na deze goal is het 1-0.
16'
Doelpunt door Neveal Hackshaw in minuut 16. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Solomon Asante Wiafe was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-0.
31'
Doelpunt door Juan David Tejada in minuut 31. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van R. Dambrot was dit niet mogelijk geweest. 3-0 is de score.
34'
Een strafschop. Enzo Agustin Martínez gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
35'
Doelpunt door Enzo Agustin Martínez. Het staat nu 3-1.
62'
Enzo Agustin Martínez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Marlon dos Santos Prazeres. Na deze goal is het 3-2.
71'
Doelpunt door Marlon dos Santos Prazeres in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van S. Balarabe was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
78'
Solomon Asante Wiafe voert een mooie assist uit. Doelpunt door Stéfano Souza Pinho. Het staat nu 4-3.