81'

5'
Doelpunt door Mikey Ambrose. Het staat nu 1-0.
17'
Doelpunt door Ayomide Akinola in minuut 17. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aidan Jun Valcarcel Daniels was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
27'
Doelpunt door Romario Williams in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jon Gallagher was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
40'
Doelpunt door Mikey Ambrose in minuut 40. 3-1 is de score.
44'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Aidan Jun Valcarcel Daniels scoort. 3-2 is de score.
48'
Doelpunt door Luca Uccello in minuut 48. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ayomide Akinola was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
50'
Romario Williams voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jon Gallagher. Het staat nu 4-3.
61'
Doelpunt door Luca Uccello. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
80'
Doelpunt door Brandon Vázquez Toledo in minuut 80. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van José Carranza was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 5-4.