Walmer Osmar Gómez Martinez (in)
Michael Glasser (uit)
109'

25'
Christopher Jaime voert een mooie assist uit. Doelpunt door Christian Dominick Torres. Na deze goal is het 0-1.
90'
Christian Volesky voert een mooie assist uit. Doelpunt door Simon Dawkins. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
94'
Doelpunt door Jesse Maldonado in minuut 94. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Christian Volesky was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
105'
Daniel Crisostomo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Matheus Vinícius Maia Costa de Almeida. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
121'
Bij Matheus Vinícius Maia Costa de Almeida geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Christian Volesky scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Nathan Rafael Ordaz scoort. Na deze goal is het 3-4.
124'
Bij Simon Dawkins geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
125'
Een gemiste strafschop door Daniel Crisostomo. Het blijft 4-4.
126'
Bij Bryan Moyado geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-5 is de score.
127'
Bij Kai Greene geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
128'
Een strafschop. Sean Okoli gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Eldin Jakupovic scoort. Na deze goal is het 5-6.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Chase Andrew Boone scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
131'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Diego Rosales scoort. 6-7 is de score.