Caíque Luiz Santos da Purificação (uit)
121'

Verslag

22'
Doelpunt door Pedro Dolabella in minuut 22. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jesus Bernardez Batiz was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
38'
Pedro Dolabella voert een mooie assist uit. Doelpunt door Wilterlynd Inalien. Het staat nu 2-0.
40'
Doelpunt door Dilaver Duka in minuut 40. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ryan Peterson was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
91'
Doelpunt door Joseph Fala in minuut 91. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Een gemiste strafschop door Dilaver Duka. Het blijft 2-2.
132'
Bij Milan Vanacker geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Zachary Perez schiet en mist. Wat jammer.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Raymond Drai scoort. Het staat nu 4-2.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kian Alberto scoort. 4-3 is de score.
128'
Bij Bubacar Boi Djaló geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-3 is de score.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Ian Blount Garrett schiet en mist. Wat jammer.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Federico De Oliveira schiet en mist. Wat jammer.
125'
Bij Johannes Thomas Pieles geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
124'
Een strafschop. Edward Christopher Williams gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Bij Joseph Fala geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
122'
Bij Gustavo Martini Rissi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.