Santiago Linares (uit)
102'

Verslag

8'
Doelpunt door Pablo da Silva Marques in minuut 8. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jason Plumhoff was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
12'
Paul McVeigh voert een mooie assist uit. Doelpunt door Shamir Mullings. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
132'
Een gemiste strafschop door Leandro Tiago Louro da Silva. Het blijft 1-1.
131'
Bij Shamir Mullings geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
130'
Bij Kyle Galloway geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Johan Mauritzson schiet en mist. Wat jammer.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Nico Tramontana scoort. 3-2 is de score.
127'
Bij Kyle Parish geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Emanuel de Jesus Teixeira schiet en mist. Wat jammer.
125'
Een strafschop. Yohance Alexander gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Kevin Curran schiet en mist. Wat jammer.