Hazeley Pyle (in)
Ashley Sibisi (uit)
92'

10'
Doelpunt door Casey Townsend in minuut 10. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Yann Ekra was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
61'
Doelpunt door Ryan Williams in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Joao Costa was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
63'
Hazeley Pyle voert een mooie assist uit. Doelpunt door Kelvin Omondi. Het staat nu 2-1.
77'
Bij Enzo Agustin Martínez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
88'
Doelpunt door Enzo Agustin Martínez in minuut 88. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Alex Martínez Beltrán was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.