(uit)
94'

Verslag

12'
Doelpunt door Dehmaine Assoumani in minuut 12. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mathis Philippe was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
18'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Emil Winther Højlund scoort. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
31'
Emil Winther Højlund voert een mooie assist uit. Doelpunt door Hunor Vajk Németh. 1-2 is de score.
33'
Doelpunt door Amin Chiakha in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Emil Winther Højlund was dit niet mogelijk geweest. 1-3 is de score.
54'
Enzo Mongo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Exaucé Mafoumbi M'Badinga. Het staat nu 2-3.
64'
Doelpunt door Louis Leroux in minuut 64. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Bahereba Guirassy was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
134'
Een gemiste strafschop door Aksel Emil Halsgaard. Het blijft 3-3.
133'
Bij Diockoumalang Gomes geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
132'
We zijn in minuut 132 als er een penalty gefloten wordt. William Glindtvad schiet en mis. Wat jammer.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Brayan Nzita Bengo schiet en mis. Wat jammer.
130'
Bij Amin Chiakha geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Tristan Fynbo schiet en mis. Wat jammer.
128'
Bij Louis Leroux geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-4. Goal 2 voor Leroux.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hunor Vajk Németh scoort. Het staat nu 6-5. Goal 2 voor Németh.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Enzo Mongo schiet en mis. Wat jammer.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hjalte Bidstrup scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mathieu Acapandié scoort. Het staat nu 7-6.
122'
Bij Victor Mow Froholdt geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 7-7.