Mamadou Kane (in)
Mathieu Valbuena (uit)
110'

54'
Giorgos Masouras voert een mooie assist uit. Doelpunt door Philip Zinckernagel. Het staat nu 0-1.
94'
Doelpunt door Ivan Šaponjić in minuut 94. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Uche Henry Agbo was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
101'
Giorgos Masouras voert een mooie assist uit. Doelpunt door Aguibou Camara. Na deze goal is het 1-2.
108'
Guram Kashia voert een mooie assist uit. Doelpunt door Andre Green. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Bij Eric Kleybel Ramírez Matheus geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. Pierre Kunde Malong schiet en mist. Wat jammer.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ivan Šaponjić scoort. 4-2 is de score.
124'
Bij Andreas Bouchalakis geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-3.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Juraj Kucka schiet en mist. Wat jammer.
126'
Bij Giorgos Masouras geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
127'
Bij Andre Green geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
128'
Bij Gonzalo Ávila Gordon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
129'
Een strafschop. Giorgi Chakvetadze gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
130'
Bij Mathieu Valbuena geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.