Humaid Robayya Almas Mohamed Aldhanhani (in)
Fahad Khalfan Ali (uit)
78'

2'
Fabio Virginio de Lima voert een mooie assist uit. Doelpunt door Hassan Mohamed Hassan Taher. 1-0 is de score.
48'
Bij Jociel Ferreira da Silva geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
53'
Doelpunt door Jociel Ferreira da Silva in minuut 53. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Driss Fettouhi was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
70'
Bij Caio Canedo Corrêa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
88'
Doelpunt door Fabio Virginio de Lima in minuut 88. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Anthony Caceres was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 3-2.