UAE League Cup
2015 - Ronde 6
Dinsdag 17 november 2015 16:30
4 - 2
Afgelopen

Uitslag

Hoogtepunten

Wissels

Essa Obaid Hassan Shirook (in)
Jassim Hassan Salem (uit)
18'
Shahin Abdulrahman (in)
Waleed Ahmed Hassan (uit)
32'
Khalifa Abdulla Mohammed (in)
Manei Mohammed Ali Abdulla Binshahein (uit)
62'
Bader Abdulrahman Abdel Salam Muaini (in)
Majed Seror (uit)
67'
Omar Jumaa Rabiah (in)
Manea Saeed Khudoum Albarout Al Baroud (uit)
73'
Abdelrahim Hussain (in)
Ibrahim Qambar Mohamed Abdulla (uit)
74'

Vorige confrontaties

Verslag

1'
Doelpunt door João Alves de Assis Silva in minuut 1. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Carlos Andrés Villanueva Roland was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
27'
Doelpunt door João Alves de Assis Silva in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Carlos Andrés Villanueva Roland was dit niet mogelijk geweest. 2-0 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
42'
Bij João Alves de Assis Silva geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-0 is de score. Een hattrick voor João Alves de Assis Silva.
63'
Manei Mohammed Ali Abdulla Binshahein voert een mooie assist uit. Doelpunt door Silva Henrique de Sousa Luvannor. 4-0 is de score.
71'
Doelpunt door Wanderley dos Santos Monteiro Júnior in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Maicosuel Reginaldo de Matos was dit niet mogelijk geweest. 4-1 is de score.
93'
Wanderley dos Santos Monteiro Júnior voert een mooie assist uit. Doelpunt door Manea Saeed Khudoum Albarout Al Baroud. Na deze goal is het 4-2.

Stadion

Stadionnaam

Rashid Stadium

Capaciteit

12000

Adres

Al-Nahda Road
Dubai
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook