Callum Murray (uit)
88'

Verslag

60'
Kane Hester voert een mooie assist uit. Doelpunt door Graham Webster. 0-1 is de score.
72'
Bij Jamie Docherty geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
134'
Een strafschop. Gregor Jordan gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
133'
Bij Evan Towler geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2.
132'
We zijn in minuut 132 als er een penalty gefloten wordt. Callum Murray schiet en mis. Wat jammer.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Terry Masson schiet en mis. Wat jammer.
130'
Bij Matthew McDonald geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Blair Lyons scoort. Na deze goal is het 2-3.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Graham Webster scoort. 2-4 is de score.
127'
Bij Zac Butterworth geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ciaren Chalmers scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Craig Batchelor scoort. Het staat nu 4-5.
124'
Een strafschop. Scott Walker gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Bij Kane Hester geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-6.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jamie Docherty scoort. 5-6 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.