Callum Crane (in)
Mark Docherty (uit)
89'

20'
Ciaran Brian voert een mooie assist uit. Doelpunt door John Robertson. Na deze goal is het 0-1.
26'
Doelpunt door Justin Devenny in minuut 26. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Cameron Ballantyne was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Danny Handling scoort. 1-2 is de score.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Callum Fordyce scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
123'
Bij Ryan Shanley geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
124'
Een strafschop. Rhys McCabe gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mark Docherty scoort. Het staat nu 2-4.
126'
Bij Callum Smith geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4.
127'
Bij John Robertson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score. Goal 2 voor Robertson.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Adam Frizzell schiet en mis. Wat jammer.