Elliot Parish (in)
Zander Clark (uit)
120'

31'
Nicky Low voert een mooie assist uit. Doelpunt door Joel Nouble. Na deze goal is het 1-0.
59'
Doelpunt door Glenn Middleton. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
93'
Ricky Little voert een mooie assist uit. Doelpunt door Thomas O'Brien. 2-1 is de score.
105'
Doelpunt door Jamie Mccart in minuut 105. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Liam Craig was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Ricky Little schiet en mis. Wat jammer.
122'
Bij Liam Craig geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
123'
Bij Liam Henderson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Callum Hendry scoort. Na deze goal is het 3-4.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Callum Booth schiet en mis. Wat jammer.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Dale Hilson schiet en mis. Wat jammer.
127'
Bij Nicky Low geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
128'
Een gemiste strafschop door Jason Kerr. Het blijft 4-4.
129'
Een strafschop. Bobby Linn gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
130'
Bij Alistair McCann geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-5.