Adam Forde (in)
Hugh Kerr (uit)
85'

3'
Doelpunt door Ryan McGregor in minuut 3. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Andrew Gallacher was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
7'
Doelpunt door Nicholas Reid in minuut 7. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Alexander Murray was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
15'
Doelpunt door Ryan McGregor in minuut 15. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Fraser Mullen was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
48'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Daniel Galbraith scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
61'
Doelpunt door Adam Forde in minuut 61. 3-2 is de score.
71'
Doelpunt door Adam Forde in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Marc McKenzie was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 4-2. Goal 2 voor Forde.
92'
Doelpunt door Hugh Kerr in minuut 92. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ryan McGregor was dit niet mogelijk geweest. 5-2 is de score.