Michael Tidser (in)
Thomas Reilly (uit)
87'

6'
Doelpunt door Joe Cardle in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kallum Michael Higginbotham was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
42'
Doelpunt door Craig Johnston in minuut 42. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Andrew Steeves schiet en mis. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kallum Michael Higginbotham scoort. 1-2 is de score.
123'
Een strafschop. Mark Whatley gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Bij Joe Cardle geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Craig Johnston scoort. 2-3 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
126'
Bij Jamie Barjonas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-4.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Liam Callaghan schiet en mis. Wat jammer.