Jack Fitzwater (in)
Aaron Taylor-Sinclair (uit)
108'

37'
Doelpunt door Jay Aston Emmanuel-Thomas in minuut 37. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Scott Pittman was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
77'
Doelpunt door Niall McGinn in minuut 77. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jonny Hayes was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
93'
Bij Jay Aston Emmanuel-Thomas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-2 is de score.
95'
Niall McGinn voert een mooie assist uit. Doelpunt door Florian Kamberi. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Lewis Ferguson scoort. Het staat nu 3-2.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alan Lithgow scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Bij Florian Kamberi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
124'
Een gemiste strafschop door Jason Holt. Het blijft 4-3.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Callum Hendry scoort. Het staat nu 5-3.
126'
Bij Jay Aston Emmanuel-Thomas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score. Een hattrick voor Jay Aston Emmanuel-Thomas.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dean Campbell scoort. Het staat nu 6-4.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Aaron Taylor-Sinclair scoort. Na deze goal is het 6-5.
129'
Bij Ross McCrorie geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-5 is de score.