Abdullah Al-Rashidi (in)
Rabeaa Sefiani (uit)
89'

29'
Mohamed Rayhi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Fábio Gonçalves Abreu. 0-1 is de score.
35'
Doelpunt door Mohamed Rayhi in minuut 35. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Youssef El Jebli was dit niet mogelijk geweest. 0-2 is de score.
50'
Doelpunt door Rabeaa Sefiani in minuut 50. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Filip Bradarić was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
57'
Rabeaa Sefiani voert een mooie assist uit. Doelpunt door Tidjani Amadou Moutari Kalala. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
66'
Doelpunt door Rabeaa Sefiani in minuut 66. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Filip Bradarić was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 3-2. Goal 2 voor Sefiani.
76'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Youssef El Jebli scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
85'
Bij Mohamed Rayhi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.