82'

Vorige confrontaties

Verslag

15'
Doelpunt door Youssoufou Niakaté in minuut 15. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Waleed Rashid Bakshween was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
35'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Bafétimbi Gomis scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
36'
Doelpunt door Luciano Vietto in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van André Martín Carrillo Díaz was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
40'
Bij Youssoufou Niakaté geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
55'
Salem Mohammed Al Dawsari voert een mooie assist uit. Doelpunt door Bafétimbi Gomis. Na deze goal is het 2-3.
77'
Doelpunt door Bafétimbi Gomis. 2-4 is de score. Een hattrick voor Bafétimbi Gomis.