Rodolfo de Almeida Guimarães (in)
Tareg Alkabe (uit)
88'

7'
Doelpunt door Mohammed Al-Saiari in minuut 7. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van John Fredy Pajoy Ortíz was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
11'
Doelpunt door Mohammed Al-Saiari in minuut 11. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Khaled Al Barakah was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-2.
21'
Mohmad Atiah voert een mooie assist uit. Doelpunt door Lucas Ribamar Lopes dos Santos Bibiano. Na deze goal is het 1-2.
62'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hussein Omar Abdul Ghani Sulaimani scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
72'
Doelpunt door Mohammed Al-Saiari in minuut 72. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Yousef Nouri Qalfa was dit niet mogelijk geweest. 2-3 is de score. Een hattrick voor Mohammed Al-Saiari.
94'
Bij Lucas Ribamar Lopes dos Santos Bibiano geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.