Doelpunt door Mikhail Zemskov in minuut 2. 1-0 is de score.
Doelpunt door M. Krasilin in minuut 17. Na deze goal is het 2-0.
47'
Doelpunt door M. Alexandrov. Na deze goal is het 2-1.
68'
Doelpunt door Karim Giraev in minuut 68. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Bij I. Zharov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Aleks Matsukatov scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
122'
Bij Makar Pestov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Karim Giraev scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4. Goal 2 voor Giraev.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. A. Nurullin schiet en mis. Wat jammer.
123'
Bij Yuri Pershin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. D. Perfilov scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
124'
Bij D. Mikhailov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
125'
Bij Semen Radostev geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Bij M. Alexandrov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-7. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.