124'

3'
Doelpunt door Adam Datkhuzhev. 0-1 is de score.
13'
Doelpunt door Andrey Melnik in minuut 13. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
25'
Doelpunt door Danil Benedyk in minuut 25. 2-1 is de score.
51'
Doelpunt door Dzhabrail Kadiev in minuut 51. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
72'
Doelpunt door Danil Benedyk. Het staat nu 3-2. Goal 2 voor Benedyk.
91'
Bij Asker Delok geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
Bij Asker Delok geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
121'
Bij S. Filippidi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
Bij Sergey Arkhipov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-5.
122'
Een strafschop. O. Suleymanov gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Bij M. Yagayaev geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-6.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. I. Tupikhin scoort. 5-6 is de score.
124'
Bij Adam Datkhuzhev geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-7. Goal 2 voor Datkhuzhev.