125'

2'
Doelpunt door J. Banach in minuut 2. Het staat nu 1-0.
69'
Doelpunt door Aron Stasiak. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Bij M. Kardas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. K. Wenger scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. M. Bartkow schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. S. Milanowski scoort. Na deze goal is het 2-3.
123'
Een gemiste strafschop door K. Kuczak. Het blijft 2-3.
123'
Een gemiste strafschop door A. Stasiak. Het blijft 2-3.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. T. Pranica schiet en mist. Wat jammer.
124'
Een strafschop. P. Jakubczyk gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Bij P. Mularczyk geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
125'
Bij Marvin Stefaniak geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.