97'

18'
Doelpunt door Vivianne Miedema. 1-0 is de score.
28'
Doelpunt door Samantha June Mewis in minuut 28. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Lynn Raenie Williams was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
31'
Doelpunt door Lynn Raenie Williams in minuut 31. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Samantha June Mewis was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-2.
54'
Doelpunt door Vivianne Miedema in minuut 54. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
121'
Een strafschop. Vivianne Miedema gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Bij Rosemary Kathleen Lavelle geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dominique Johanna Anna Petrone Janssen scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Bij Alexandra Patricia Morgan Carrasco geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Stefanie van der Gragt scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Christen Annemarie Press scoort. Het staat nu 4-5.
127'
Een gemiste strafschop door Aniek Nouwen. Het blijft 4-5.
128'
Bij Megan Anna Rapinoe geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-6.