Teboho Mokoena (uit)
83'

Verslag

40'
Een strafschop. Luther Wesley Singh gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
53'
Doelpunt door Kobamelo Kodisang in minuut 53. 0-1 is de score.
57'
Randal Kolo Muani voert een mooie assist uit. Doelpunt door André-Pierre Gignac. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
72'
Doelpunt door Evidence Makgopa in minuut 72. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kobamelo Kodisang was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
78'
Clément Michelin voert een mooie assist uit. Doelpunt door André-Pierre Gignac. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Goal 2 voor Gignac.
81'
Doelpunt door Teboho Mokoena in minuut 81. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Luther Wesley Singh was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-3.
86'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. André-Pierre Gignac scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Een hattrick voor André-Pierre Gignac.
92'
André-Pierre Gignac voert een mooie assist uit. Doelpunt door Téji Savanier. 4-3 is de score.