Celeste Anais Boureille (in)
Dagný Brynjarsdóttir (uit)
90'

16'
Doelpunt door Christine Margaret Sinclair in minuut 16. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Lindsey Michelle Horan was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
18'
Bij Yuki Ogimi Nagasato geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
20'
Doelpunt door Samantha May Kerr in minuut 20. Na deze goal is het 2-1.
33'
Meghan Elizabeth Klingenberg voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ana-Maria Crnogorčević. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
51'
Meghan Elizabeth Klingenberg voert een mooie assist uit. Doelpunt door Christine Margaret Sinclair. Het staat nu 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
77'
Doelpunt door Jennifer Michele Vasconcelos in minuut 77. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Julie Beth Ertz was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
87'
Bij Christine Margaret Sinclair geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4. Een hattrick voor Christine Margaret Sinclair.
90'
Doelpunt door Yuki Ogimi Nagasato in minuut 90. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.

Chicago Red Stars W stand 2019

De positie van de thuisploeg in het National Women's Soccer League - NWSL klassement.
Pos Team Pnt

Portland Thorns W stand 2019

De positie van de uitploeg in het National Women's Soccer League - NWSL klassement.