Tristan Brown (in)
Owen Presthus (uit)
78'

Kansen

1X2 10Bet 188Bet 888Sport Bet365 Betcris Betway Marathonbet Pinnacle Tipico Unibet
1 Crown Legacy 1.85 1.94 1.90 1.85 1.91 1.91 1.86 1.92 1.85 1.90
X Gelijk 3.45 3.65 3.60 3.60 3.67 3.60 3.66 3.61 3.50 3.60
2 Columbus Crew II 3.35 3.05 3.50 3.30 3.52 3.30 3.38 3.55 3.50 3.50

17'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Cole Mrowka scoort. Na deze goal is het 0-1.
26'
Doelpunt door Philip Mayaka. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
29'
Doelpunt door Nimfasha Berchimas in minuut 29. Het staat nu 2-1.
43'
Adrian Gonzalez voert een mooie assist uit.
65'
Doelpunt door Nicholas Scardina in minuut 65. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jonathan Nyandjo was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2.
68'
Jayden Da voert een mooie assist uit. Doelpunt door Brent Adu-Gyamfi. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
Bij Josué Rodrigues da Conceição Cruz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-3.
122'
Bij Christopher Pearson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
123'
Bij Nicholas Scardina geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
124'
Bij Cole Mrowka geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jaylin Lindsey scoort. Na deze goal is het 6-5.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Jayden Da schiet en mis. Wat jammer.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Jonathan Nyandjo schiet en mis. Wat jammer.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Brent Adu-Gyamfi scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
129'
Bij Hamady Diop geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-6 is de score.