1X2 10Bet 1xBet Bet365 Betway ComeOn Marathonbet Pinnacle Tipico
2 Tacoma Defiance 2.60 2.62 2.50 2.63 2.55 2.62 2.57 2.55

42'
Doelpunt door Osvaldo Cisneros in minuut 42. 1-0 is de score.
47'
Braudílio Pina Rodrigues voert een mooie assist uit. Doelpunt door Paul Rothrock. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
68'
Doelpunt door Pau Vidal Molina in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Nassim Mekidèche was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
76'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Braudílio Pina Rodrigues scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
132'
We zijn in minuut 132 als er een penalty gefloten wordt. Hal Uderitz schiet en mis. Wat jammer.
131'
Bij Osvaldo Cisneros geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Paul Rothrock scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
129'
Bij Chris Rindov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
128'
Bij Travian Anthony LaMere Sousa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
127'
Bij Pau Vidal Molina geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
126'
Een strafschop. Antonio Herrera gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een strafschop. Lucas Rosa gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Braudílio Pina Rodrigues scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
123'
Bij Luis Flores Gonzales geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dylan Teves scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ethan Bryant scoort. Na deze goal is het 7-6.