Adyn Torres (uit)
86'

Verslag

9'
Thomas Roberts voert een mooie assist uit. Doelpunt door Gibran Rayo. 1-0 is de score.
58'
Luke Brennan voert een mooie assist uit. Doelpunt door Elio Nicolas Firmino. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
76'
Doelpunt door Jackson Conway in minuut 76. Na deze goal is het 1-2.
93'
Doelpunt door Brent Adu-Gyamfi in minuut 93. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Noah Fuson was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Coleman Gannon scoort. Het staat nu 3-2.
133'
Een gemiste strafschop door Efrain Morales. Het blijft 3-2.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Clay Holstad scoort. Na deze goal is het 4-2.
131'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kofi Twumasi scoort. 4-3 is de score.
130'
Een strafschop. Thomas Roberts gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Noah Fuson scoort. 5-3 is de score.
128'
Bij Toni Tiente Tiente geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Elio Nicolas Firmino scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5. Goal 2 voor Firmino.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jordan Knight scoort. 6-5 is de score.
125'
Bij Karim Tmimi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
124'
Bij Taha Habroune geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 7-6.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jackson Conway scoort. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abdi Mohamed scoort. Het staat nu 8-7.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Raimar Rodrigues Lopes schiet en mis. Wat jammer.