1X2 10Bet 1xBet Bet365 Betcris Betway ComeOn Pinnacle Tipico
2 Whitecaps II 2.20 2.24 2.25 2.27 2.25 2.20 2.28 2.25

Vorige confrontaties

Verslag

27'
Doelpunt door Aaron Banind Bibout in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Alejandro Alcalá Solorio was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
34'
Doelpunt door Joshue Ndakala. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
51'
Doelpunt door Aaron Banind Bibout in minuut 51. Het staat nu 2-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
52'
Doelpunt door Malcolm Johnston. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Bij Giovanni Aguilar geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Adrian Gonzalez scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Een strafschop. Kamron Habibullah gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Bij Brandon Tellez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-3 is de score.
125'
Bij Jean-Claude Ngando Mbende geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Juan Calderón scoort. Na deze goal is het 5-4.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Vasco Fry Conroy schiet en mis. Wat jammer.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Aaron Banind Bibout scoort. Na deze goal is het 6-4. Een hattrick voor Aaron Banind Bibout.