Kansen

1X2 10Bet 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betway ComeOn Marathonbet Pinnacle Tipico
1 Tacoma Defiance 1.48 1.45 1.49 1.44 1.50 1.48 1.44 1.48 1.48 1.45
X Gelijk 4.25 4.45 4.40 4.33 4.48 4.50 4.30 4.40 4.21 4.40
2 Minnesota United II 5.00 4.90 5.50 5.25 5.30 5.00 5.25 5.45 4.99 5.20

Vorige confrontaties

Verslag

8'
Doelpunt door Braudílio Pina Rodrigues in minuut 8. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sebastian Gomez was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
44'
Rory O'Driscoll voert een mooie assist uit. Doelpunt door Diogo Manuel das Neves de Oliveira Pacheco. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
48'
Diogo Manuel das Neves de Oliveira Pacheco voert een mooie assist uit. Doelpunt door Molik Jesse Khan. Het staat nu 1-2.
54'
Doelpunt door Emmanuel Iwe in minuut 54. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jean Cedrik Gbo was dit niet mogelijk geweest. 1-3 is de score.
66'
Blake Bowen voert een mooie assist uit. Doelpunt door Raul Miglietti. Het staat nu 2-3.
75'
Doelpunt door Braudílio Pina Rodrigues in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Raul Miglietti was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
78'
Doelpunt door Antonio Herrera in minuut 78. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Adolfo Ovalle was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 4-3.
91'
Diogo Manuel das Neves de Oliveira Pacheco voert een mooie assist uit. Doelpunt door Rory O'Driscoll. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
121'
Een strafschop. Chinenye Chidera Uche gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Bij Hal Uderitz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Diogo Manuel das Neves de Oliveira Pacheco schiet en mis. Wat jammer.
124'
Bij Adolfo Ovalle geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-4.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Rory O'Driscoll scoort. 6-5 is de score.
126'
Bij Travian Anthony LaMere Sousa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-5 is de score.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Molik Jesse Khan scoort. 7-6 is de score.
128'
Bij Frank Daroma geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-6.

Tacoma Defiance stand 2023

De positie van de thuisploeg in het MLS Next Pro klassement.
Pos Team Pnt
2 Tacoma Defiance Tacoma Defiance 5
5 Tacoma Defiance Tacoma Defiance 5

Minnesota United II stand 2023

De positie van de uitploeg in het MLS Next Pro klassement.
1 Minnesota United II Minnesota United II 6