89'

1'
Doelpunt door Harrison Robledo. Het staat nu 1-0.
61'
Doelpunt door Dairon Reyes in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Noah Allen was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Lawson Connery Sunderland schiet en mist. Wat jammer.
122'
Bij Gerardo Valenzuela geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Romeo James Beckham scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
124'
Bij Harrison Robledo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score.
125'
Bij Noah Allen geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Andrew Akindele scoort. Na deze goal is het 4-3.
127'
Bij Bryan Destin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
128'
Een strafschop. Avionne Flanagan gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Bij Abel Alejandro Caputo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. David Garcia schiet en mist. Wat jammer.