77'

Vorige confrontaties

Verslag

78'
Doelpunt door Jesus Bernardez Batiz in minuut 78. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Pedro Dolabella was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
85'
Doelpunt door Themi Antonoglou in minuut 85. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Paul Rothrock was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gibran Rayo scoort. Na deze goal is het 2-1.
122'
Bij Alonso Coello Camarero geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gerardo Lopez scoort. Na deze goal is het 3-2.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kobe Franklin scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
125'
Een gemiste strafschop door Stefan Karajovanovic. Het blijft 3-3.
126'
Bij Gabriel Costa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-3.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Bubacar Boi Djalรณ schiet en mist. Wat jammer.
128'
Bij Steffen Yeates geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
129'
Bij Pedro Dolabella geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
130'
Een gemiste strafschop door Hugo-Hilaire Thomas Henry Mbongue Mbongue. Het blijft 5-4.