Alfonso Ocampo-Chavez (in)
Georgi Minoungou (uit)
88'

8'
Samuel Oluwabukunmi Adeniran voert een mooie assist uit. Doelpunt door Alfonso Ocampo-Chavez. 0-1 is de score.
13'
Doelpunt door Ousseni Bouda in minuut 13. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Casey Walls was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
15'
Doelpunt door Samuel Oluwabukunmi Adeniran in minuut 15. Het staat nu 1-2.
40'
Doelpunt door Ousseni Bouda in minuut 40. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Maximilian Arfsten was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
121'
Bij Casey Walls geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
122'
Bij Samuel Oluwabukunmi Adeniran geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ousseni Bouda scoort. Het staat nu 4-3. Een hattrick voor Ousseni Bouda.
124'
Bij Marlon Vargas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Eduardo Blancas scoort. Na deze goal is het 5-4.
126'
Een gemiste strafschop door Maximilian Arfsten. Het blijft 5-4.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joseph Hafferty scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
128'
Bij Randy Mendoza geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-6.
129'
Bij Oskar Ågren geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
130'
Bij Hal Uderitz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-7.