Cristian Campagna (in)
Joshue Ndakala (uit)
92'

44'
Doelpunt door Jamin Gogo Peters in minuut 44. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Pablo Alejandro Bonilla Serrada was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
76'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Robert Owen Antoniuk scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
84'
Doelpunt door Blake Bodily in minuut 84. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Pablo Alejandro Bonilla Serrada was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
95'
Doelpunt door Robert Owen Antoniuk in minuut 95. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Vasco Fry Conroy was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
121'
Bij Gerardo Duran geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
122'
Een strafschop. Robert Owen Antoniuk gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Selmir Miscic scoort. Het staat nu 2-4.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Emiliano Brienza schiet en mist. Wat jammer.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Blake Bodily scoort. 2-5 is de score. Goal 2 voor Bodily.
126'
Bij Vasco Fry Conroy geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5.
127'
Bij Justin Rasmussen geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-6.