Camilo Andrés Paternina Molina (in)
Boubacar Diallo (uit)
82'

47'
Doelpunt door Paxten Aaronson in minuut 47. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Brandan Craig was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
68'
Bij Jack McGlynn geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 0-2.
74'
Romeo James Beckham voert een mooie assist uit. Doelpunt door Benjamin Cremaschi. Na deze goal is het 1-2.
94'
Romeo James Beckham voert een mooie assist uit. Doelpunt door Shanyder Borgelin. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3. Goal 2 voor Borgelin.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Edison Alexander Azcona Vélez scoort. Na deze goal is het 4-3.
122'
Een strafschop. Nelson Guichard Pierre gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Een gemiste strafschop door Romeo James Beckham. Het blijft 4-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Paxten Aaronson scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jack McGlynn scoort. 4-5 is de score.
126'
Bij Modesto Méndez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kobi Thomas scoort. Na deze goal is het 6-5.
128'
Bij Boubacar Diallo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6. Goal 2 voor Diallo.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Braxton Taghvai Najib schiet en mist. Wat jammer.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Cole Turner scoort. Het staat nu 6-7.