R. Taaker (in)
V. Vallik (uit)
86'

1'
Doelpunt door Ronaldo Tiismaa in minuut 1. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van R. Ristikivi was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
22'
Nikita Mihhailov voert een mooie assist uit. Doelpunt door Aleksandr Zakarlyuka. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
24'
Doelpunt door Ronaldo Tiismaa in minuut 24. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kristjan Kask was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
57'
Doelpunt door Magnus Villota in minuut 57. Na deze goal is het 3-1.
65'
Doelpunt door Arseni Kovaltšuk. Het staat nu 3-2.
72'
Doelpunt door Oleksandr Kozhevnikov. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
76'
Doelpunt door Oleksandr Kozhevnikov in minuut 76. Het staat nu 3-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
91'
We zijn in minuut 91 als er een penalty gefloten wordt. Volodymyr Priyomov schiet en mist. Wat jammer.
92'
Doelpunt door Oleksandr Kozhevnikov in minuut 92. 3-5 is de score. Een hattrick voor Oleksandr Kozhevnikov.