Álvaro Alberto Saborío Chacón (in)
Jairo Arrieta Obando (uit)
82'

2'
Doelpunt door João Jimmy Plata Cotera in minuut 2. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sebastián Óscar Jaime was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
21'
Doelpunt door Kyle Beckerman in minuut 21. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van João Jimmy Plata Cotera was dit niet mogelijk geweest. 0-2 is de score.
42'
Doelpunt door Chris Rolfe in minuut 42. 1-2 is de score.
54'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Chris Rolfe scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
59'
Doelpunt door Taylor Kemp in minuut 59. Het staat nu 3-2.
62'
Doelpunt door Aaron Michael Thomas Maund in minuut 62. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Javier Morales was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
63'
Doelpunt door Edgar Fabián Espíndola. Na deze goal is het 4-3.
68'
Javier Morales voert een mooie assist uit. Doelpunt door Abdoulie Kenny Mansally. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
79'
Doelpunt door Perry Kitchen in minuut 79. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Taylor Kemp was dit niet mogelijk geweest. 5-4 is de score.